Bezoeker

Samen naar een mobiele toekomst

Vakbeurs Mobiliteit is dé verzamelplaats voor producten, diensten, kennis en vakgenoten. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Lees hieronder dan zes redenen waarom dit evenement in uw agenda moet staan.

1. Denk mee over de toekomst van mobiliteit
Er is een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Internationaal worden slimme concepten gelanceerd, en ook in België wordt het draagvlak voor deze innovaties steeds groter. Van zelfrijdende auto's tot circulair bouwen: op de beursvloer worden over ieder onderdeel van mobiliteit gesprekken gevoerd.

2. Bespaar enorm veel tijd
Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

3. Inspirerende sessies
Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

4. Laagdrempelig en ongedwongen netwerken
Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Daardoor is de vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.

5. Onmisbaar voor iedere professional in het vakgebied
Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Een mobiel België ontstaat juist wanneer iedereen met elkaar samenwerkt. Ook u bent een essentiële speler in dit netwerk.

6. Kosteloos en zorgeloos
Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. Er wordt bovendien de hele dag koffie, thee en fris geserveerd.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Stay Safe & Go Easy

    De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

x

Wat is STAY & GO?