GEOSPARC

Geosparc is een Gents GIS & IT bedrijf dat slimme en innovatieve georuimtelijke softwareoplossingen voorziet, met open data en open source software. Geosparc ondersteunt mobiliteit en beleid voor steden, gemeenten, burgers en bedrijven.

Geosparc ontwikkelt GIS-technologie en -producten met klanten en partners wereldwijd. Geosparc is innovatiepartner bij diverse GIS-implementaties bij de Vlaamse Overheid (o.a. Databank Ondergrond Vlaanderen, Vlaamse Milieumaatschappij), en is pionier in innovatief parkeerbeleid aan de hand van slim databeheer. Via Gumption zet Geosparc verder in op slim beheer van elektrische laadpalen, SAP integratie en meer.

Geosparc maakt deel uit van de Gumption group, een organisatie van +20 jonge bedrijven met +400 specialisten in België, Nederland en Luxemburg. Gumption's focus op co-creatie inspireert de digitale transformatie van klanten met een uniek ecosysteem en een 360°-benadering. Pragmatisch en praktisch. Vindingrijk, behendig en gepassioneerd ondernemerschap wordt gecombineerd met het vermogen en de stabiliteit van een sterke bedrijfsgroep.